Nordsjøen sikrer Europas energitilførsel

Wintershalls pressekonferanse under ONS 2014 vakte bred interesse blant journalister fra Norge og andre deler av verden.
Ifølge styremedlem Martin Bachmann, vil Nordsjøen - og spesielt Norge - være svært viktig for Europas forsyning av olje og gass i fremtiden. Norge har de nødvendige ressursene, er politisk stabilt og har svært god infrastruktur. Administrerende direktør i Wintershall Norge, Bernd Schrimpf, ga en oppdatering på Wintershalls aktiviteter på norsk sokkel og var tydelig på at Wintershall vil fortsette veksten i Norge.

Inntrykk fra ONS 2014

Kapital: Wintershall Norge er det raskest voksende, store selskapet i Norge

Ifølge det norske businessbladet Kapital kan Wintershall Norge vise til raskest vekst blant de store selskapene i 2013.
Første gang selskapet er med på den årlige listen over Norges 500 største selskaper rangeres Wintershall som nr. 124 med hensyn til omsetning.

På toppen ligger Statoil med en omsetning på 637,4 milliarder kroner og knuser dermed andreplassen Telenor, som omsatte for 104 milliarder kroner.

Wintershall Norge lisenskart

Wintershall Norge har omkring 50 lisenser på norsk sokkel, noe som gjør oss til en av de største lisensholderne.

  • Egenopererte lisenser
  • Partneropererte lisenser
close

LicenseName

Faktaside

Operatør:

Lisenspartnere:

Beliggenhet

Blokker

Dato for tildeling

Tildelt

Selskapets sosiale medier

Wintershall er et internasjonalt aktiv olje- og gasselskap med virksomhet på fire kontinenter. Vi ser tilbake på 120 års boreerfaring. I mer enn 80 år har vi vært involvert i leting og produksjon av råolje og naturgass. Selskapet sysselsetter om lag 2500 personer fra 40 land. Vi er datterselskap av BASF, verdens største kjemiselskap.