Globale nettside

Wintershall har aktivitet over hele verden. Lær mer selskapets strategi, prosjekter og verdier på vår globale nettside.

www.wintershall.com

 

 

Wintershall Norge

Wintershall globalt
Språk:

Energinyheter

23.06.2017

DNV vinner kontrakt på Tyra

DNV GL har blitt tildelt kontrakt for verifiseringstjenester på Tyra-feltet. Feltet ligger på den danske siden av Nordsjøen og opereres av Maersk.

Kilde: Petro.no

23.06.2017

National Oilwell fjerner 170 jobber

National Oilwell planlegger å ha nok en nedbemanningsrunde i selskapet. Opptil 170 ansatte vil bli permittert eller miste jobben. Selskapet har få oppdrag på grunn av den tøffe markedssituasjonen i oljesektoren.

Kilde: Sysla.no

21.06.2017

Myndighetene har godkjent Njord og Bauge

Utviklingsplanen for de nye Njord- og Bauge-prosjektene i Norskehavet er godkjent av myndighetene. Totale investeringskostnader forventes å bli 20 milliarder kroner. Planen inkluderer oppgraderinger av Njord A-plattformen og Njord Bravos lagringsfartøy.

Source: Offshore.no

14.06.2017

Statoil forlenger kontrakten med TechnipFMC på Visund

Statoil har gitt TechnipFMC en forlengelse av EPC-kontrakten på Visund Nord. Avtalen inkluderer levering av undervannsutstyr; strukturer, brønnhoder og modifikasjoner av styringssystemer.

Kilde: Petro.no

14.06.2017

Inntektene til ExxonMobil har falt 16 milliarder kroner

ExxonMobil omsatte i fjor for 27,2 milliarder kroner på norsk sokkel. Det var en nedgang på drøyt 18 prosent sammenlignet med 33,2 milliarder kroner i 2015. I 2014 var tilsvarende tall 43,3 milliarder kroner. Dermed har selskapets inntekter falt med 16 milliarder kroner på to år. Nedgangen skyldes primært den tøffe markedssituasjonen i oljebransjen.

Kilde: Offshore.no

09.06.2017

Statoil bytter eierandeler med BP

Statoil og BP har byttet eierandeler i letelisenser utenfor sørkysten av Australia. BP mottar 30 prosent eierskap i to lisenser. Statoil får 70 prosent eierskap i to andre lisenser, noe som gjør dem til eneeier av disse feltene.

Kilde: Sysla.no

Pressekontakt

Verena Sattel
Kommunikasjonssjef Nordsjøen, Talsperson

verena.sattel[at]wintershall.com