Globale nettside

Wintershall har aktivitet over hele verden. Lær mer selskapets strategi, prosjekter og verdier på vår globale nettside.

www.wintershall.com

 

 

Wintershall Norge

Wintershall globalt
Språk:

Energinyheter

27.04.2017

Schlumberger vinner rammeavtale med Aker

Schlumberger skal samle 4D seismikk for Aker BP. Kontrakten er i år verdt om lag 40 millioner dollar. Avtalen har en fireårs varighet, pluss opsjoner for to pluss to år.

Kilde: Hegnar.no

26.04.2017

Statoil tildeler riggkontrakt på Sverdrup

Statoil tildeler riggkontrakt til det Stavanger-baserte selskapet Prosafe. Boligriggen Safe Zephyrus vil bli brukt på Johan Sverdrup feltet. Kontrakten er verdt mellom 438 – 455 millioner kroner. Riggen ble bygget i 2016 og har sengeplass til 450 personer.

 

Kilde: Aftenbladet.no

25.04.2017

Aker nær Snadd utvikling

Aker BP har fullført den siste fasen før utviklingsplanen (PUD) for Snadd leveres. Feltpartnerne ønsker å ferdigstille PUDen i 2017. Snadd antas å koste 6 milliarder kroner.

 

Kilde: Petro.no

21.04.2017

Rystad spår topp i oljeetterspørselen i 2030

Oljeanalytikerfirmaet Rystand Energy forventer topp i oljeetterspørselen i 2030. Selskapets prognose ble presentert på Energy Partners-forumet i Oslo. Til tross for fremskritt innen fornybar energiteknologi, forventer selskapet at energiovergangen kommer til å vare i flere tiår.

Kilde: Sysla.no

20.04.2017

Beerenberg vinner Sverdrup kontrakt

Beerenberg har vunnet kontrakt på Johan Sverdrup feltet for Aker Solutions. Kontrakten gjelder for ISO-tjenester og inkluderer opsjoner for to ytterligere installasjoner på feltet. Arbeidet i avtalen omfatter blant annet oppgaver tilknyttet stillas, overflatebehandling, brannbeskyttelse og isolasjon.

Source: Sysla.no

19.04.2017

Kaefer kontrakt gir 170 jobber

Statoil har tildelt Kaefer Energy en kontrakt for ISO-vedlikehold på Mongstad-anlegget. Kontrakten har en varighet på to år og en estimert verdi på 300 millioner kroner. Kaefer anslår at kontrakten gir arbeid til 170 ansatte.

Kilde: Sysla.no

Pressekontakt

Verena Sattel
Kommunikasjonssjef Nordsjøen, Talsperson

verena.sattel[at]wintershall.com