Globale nettside

Wintershall har aktivitet over hele verden. Lær mer selskapets strategi, prosjekter og verdier på vår globale nettside.

www.wintershall.com

 

 

Wintershall Norge

Wintershall globalt
Språk:

Karriere Er du en av oss?

Wintershall Norge er et av de store olje- og gasselskapene på norsk sokkel og derfor ønsker vi å tiltrekke de beste medarbeidere i bransjen. Er du klar for å bli en del av et nytt kapittel av eventyret i Nordsjøen? Send inn din søknad i dag. Together, we can make things happen.

Offshore arbeider
Det skjer mye hos Wintershall. Skaperkraft er ikke bare en del av mottoet vårt – We make things happen – det er drivkraften i alt vi gjør. Hos oss finnes det muligheter offshore på Brage og onshore ved kontorene våre i Stavanger og Bergen.

Dine muligheter Bli med på laget!

Det skjer mye hos Wintershall. Skaperkraft er ikke bare en del av mottoet vårt – We make things happen – det er drivkraften i alt vi gjør. Hos oss finnes det muligheter offshore på Brage og onshore ved kontorene våre i Stavanger og Bergen.&nb

Vi er alltid på jakt etter kreative, åpne, ansvarlige og initiativrike mennesker som får ting til å skje. Følg lenken under for å se ledige stillinger eller registrere din CV. 

Om oss Bli kjent med Wintershall

Med rundt 50 lisenser, utvikling av Maria og Nova, operatørskap på Brage og Vega, samt vellykket leteaktivitet har vi hatt en rask vekst i Norge. Sammen med de beste menneskene i bransjen skal vi videreutvikle oss som et ledende olje- og gasselskap. 

Hos Wintershall betyr det å være best å tilnærme seg arbeidsoppgaver med kreativitet, åpenhet, ansvar og initiativ. Resultatet er klart: We make things happen. 

MER OM OSS

Ansatte studerer seismikk data

Bli med på våre utbygginger Hjelp oss å nå målene

Våre utbygginger Maria and Nova er viktige brikker i vår plan om å bli en ledende operatør på norsk sokkel. Vi planlegger også fremtidig utvikling av produksjonen på Brage. Derfor ser vi etter ingeniører til arbeid med boring og brønn, undervannsteknologi, rørledninger og produksjon. I tillegg trenger vi erfarne ansatte til kostnadskontroll, logistikk og administrasjon.

Studenter i Wintershall
Wintershall tilbyr sommerjobber og støtte til masteroppgaver.

Muligheter for studenter Come and make things happen

Wintershall Norge tilbyr støtte til masteroppgaver. Vi ser etter studenter innen en rekke fagområder som ingeniørfag, finans og samfunnsfag. Vi tilbyr gode arbeidsforhold og bistand i løpet av prosjekt- eller oppgaveperioden, inkludert støtte av en mentor, datasystemer og ikke minst tilgang til kompetente folk.

Følg oss på LinkedIn 

Følg oss på Facebook

Trainee-program Få internasjonal erfaring

Er du en student med ambisiøse mål? Vi har trainee-programmer for ingeniører, økonomer og andre fremtidige profesjonelle. Bli en del av oss og del din visjon for fremtidens energiforsyninger.

Les mer om SPEAD

Les mer om START IN

Søk på norske SPEAD stillinger for 2020

Katrine Osa
Geolog
Hugo Dijkgraaf
Hugo Dijkgraaf
Administrerende direktør Wintershall Norge
Bisan El-Fseis
Boreingeniør
Kathrin Dufour
Forretningsanalytiker
Jonas Illing
Prosjektkontroller
David Johansen
Subsea ingeniør

Wintershall i utlandet Bli en del av vår internasjonale familie

Wintershall er et globalt energiselskap med fokus på leting og produksjon av naturgass og råolje. Vi har virksomhet på fire kontinenter med svært varierende klimatiske og geologiske forhold. Sjekk våre ledige stillinger i utlandet.

For fagpersoner innen E&P

For andre karrierevalg

Flere internasjonale jobber på Wintershall.com

Wintershall DEA Logo

Wintershall har sammen med DEA blitt til Wintershall Dea.