Globale nettside

Wintershall har aktivitet over hele verden. Lær mer selskapets strategi, prosjekter og verdier på vår globale nettside.

www.wintershall.com

 

 

Wintershall Norge

Wintershall globalt
Språk:

Om oss Se hva vi gjør

Wintershall Norge er et ledende olje- og gasselskap. Vi ønsker å være kjent for vår evne til å skape verdi og å tiltrekke oss de beste folkene i bransjen. Innsatsen hver enkelt tilfører vil ha en positiv ringvirkning i selskapet og samfunnet. Hos Wintershall Norge «We make things happen».

Møt våre ansatte

Azim Fiaz
Senior SAP Key User
Kirstin Larsen
Prosjektkontroll-leder for Maria
Deborah Sandven
Asset Manager
Anne Grethe Bretting
Senior Geologist
Daniel Opsen
Petrophysicist
Elling Brubakk
Senior Facility and Project Engineer
Sølvi Eik
Senior Reservoir Geologist
Sissel Adsem Haugen
Operasjonell HMS-leder
Knut Müller
Teamleder for brønnoperasjoner

Våre verdier

Vårt motto i Wintershall Norge er "We make things happen". Derfor rekrutterer vi de beste medarbeiderne som deler våre ambisjoner og verdier, og investerer i dem for å la dem blomstre. Vi er overbevist om at vi må være kreative, åpne, ansvarlige og initiativrike for å oppnå de ambisiøse målene.

Hos oss i Wintershall Norge er dette mer enn bare ord. Vi får ting til å skje ved å ha disse verdiene i sentrum for alt vi gjør. Å være kreativ betyr å ha mot til å forfølge dristige ideer, samarbeide for å inspirere kolleger og hele tiden jobbe for å forbedre hvert eneste forretningsområde.

Å være åpen betyr å være mottakelig for nye ideer, verdsette mangfold, ta del i andres suksess og si vår ærlige mening i et miljø gjennomsyret av tillit og respekt. Dette er avgjørende for måten vi arbeider på fordi det lar mennesker på alle nivåer bidra til selskapets fremtid og sørger for at vi kan oppføre oss ansvarlig uten å være redde for å bli ignorert eller marginalisert.

Å være ansvarlig betyr aldri å gå på akkord med sikkerhet, tilfredsstille strenge samsvarskrav og ta vår forpliktelse overfor samfunnet og miljøet på alvor. Vi er stolte av bedriften vår og vi føler sterkt for vår kultur og det vi oppnår.

Derfor ønsker vi å være initiativrike og være sikre på at vi tar avgjørelser som utgjør en forskjell for partnerne våre og bidrar positivt til det norske samfunnet. Vi ønsker å slutte opp om personlig ansvar og streber etter å bidra til Wintershall Norges suksess, både individuelt og som team.

Les mer om vårt ansvar

Vi tror på mangfold Kvalitetsmedarbeidere

I Wintershall Norge ønsker vi å ansette de beste folkene. Derfor er det mer mangfold blant våre ansatte enn på de fleste andre arbeidsplasser. Vårt fokus på mangfold gjør at vi kan velge blant de beste og høyest kvalifiserte medarbeiderne – uavhengig av alder, kjønn, rase eller bakgrunn. 40 % av våre ansatte er kvinner. Det er omtrent dobbelt så mye som gjennomsnittet i bransjen, og gir en stolt indikasjon på hvor sterkt vi ønsker mangfold, og hvor opptatt vi er av å kunne velge fra det absolutt største talentgrunnlaget. 

Våre kjerneteam består av 22 ulike nasjonaliteter og vokser fremdeles. Enten de nettopp har ankommet Norge eller har vært her hele livet, mener vi at hvert individ bringer med seg nye, verdifulle perspektiver til den stadig voksende Wintershall-familien og lokalsamfunnet.

Vi setter stor pris på våre medarbeideres høye erfaringsnivå. Vi ansetter folk i alle aldre, og får en pulserende blanding av kunnskap og erfaring som hjelper oss å drive virksomheten fremover. Vi er overbevist om at ansatte bør fortsette å vokse og lære mens de arbeider i Wintershall Norge. Derfor sørger vi for at de blir eksponert for alle deler av virksomheten og kan bidra utover sitt umiddelbare fagområde.

Dyktige ansatte You make things happen

Kultur handler om mennesker, det er det ingen tvil om. I Wintershall er vi stolte av å si at våre kollegaer er vårt viktigste konkurransefortinn. Hver og én av våre medarbeidere bidrar til kulturen som legger grunnlaget for vår suksess. 

Derfor legger vi til rette for at du ikke bare skal trives og få spennende oppgaver på jobb, du skal også få rom faglig og personlig utvikling. Hos oss vil du få mulighet til å samarbeide med noen av de beste menneskene innenfor sitt felt fra mer enn 22 land. I et stimulerende miljø preget av ansvar, kreativitet, åpenhet og initiativ skaper vi nye ideer som vi sammen setter ut i livet. Together, we make things happen.

Hva tilbyr vi? Goder og betingelser hos Wintershall Norge

Kvalitet er viktig for oss. Det gjelder ikke bare i arbeidet vi gjør, men også livskvaliteten til våre kollegaer. I tillegg til konkurransedyktige betingelser er vi derfor opptatt av å gi deg et arbeidssted som lar deg leve et godt liv, på og utenfor jobb. Som en del av vårt spennende eventyr i Nordsjøen får du utmerkede helse- og pensjonsfordeler, i tillegg til en rekke andre fritidstilbud.

Vi vet at glade og friske mennesker også er kreative, åpne, ansvarlige og initiativrike mennesker på jobb. Derfor får du også støtte til treningsmedlemskap, sunne lunsjalternativer i kantinen og mulighet for å delta på sosiale begivenheter og lagidrett.

Våre kunstkataloger Se vår kunstsamling i Bergen og Stavanger

Bilde­galleriene Vår kunstsamling

Kunstsamlingen ved våre kontorer i Stavanger og Bergen består av 82 ulike kunstverk. For oss er kunst en kilde til inspirasjon som stimulerer, utfordrer og pirrer sansene våre i hverdagen. Til høyre finner du en oversikt over kunstsamlingen.