Globale nettside

Wintershall har aktivitet over hele verden. Lær mer selskapets strategi, prosjekter og verdier på vår globale nettside.

www.wintershall.com

 

 

Wintershall Norge

Wintershall globalt
Språk:

LEVERANDØRER Et tett samarbeid

Våre leverandørers bidrag til verdiskapningen er betydelig. Derfor er samarbeidet mellom leverandører og Wintershall avgjørende. Vi vil gjerne være en foretrukket kunde blant leverandører. I Wintershall Norge bruker vi Achilles (felles kvalifikasjonssystem for olje- og gassindustrien i Norge) i første utvelgelse av tilbydere, og anskaffelsesproseessen er basert på likebehandling av leverandører. Miljø, arbeidssikkerhet og sosiale standarder er viktige hensyn vi tar i våre leverandørforhold.

Wintershall Norges resultater avhenger av leverandørene våre siden de representerer en betydelig del av våre leveranser. Det er selvsagt viktig for oss at vi velger de rette leverandørene.

Cecilie Tefre, Head of Procurement

Hovedanskaffelser i Norge er:

  • Leting, boring og brønn
  • Prosjektutvikling
  • Operasjoner og vedlikehold
  • Konsulentvirksomhet og forretningsstøtte

RETNINGSLINJER (dokumentene er kun på engelsk)

Det henvises til 'Supplier Code of Conduct' som er gyldige for Wintershall som en del av BASF gruppen. I dokumentet under finnes mer informasjon om BASF sitt hensyn til menneskerettigheter:

GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER (dokumentene er kun på engelsk)

For å sikre oss at de tjenestene vi benytter oss av møter våre standarder til kvalitet og sikkerhet har vi her en rekke generelle vilkår og betingelser som må følges.

HMSK DOKUMENTER OG INFORMASJON (dokumentene er kun på engelsk)

Henvendelser

Hvis du ønsker å presentere deg selv som en ny leverandør, eller er interessert i et samarbeid ta gjerne kontakt med oss. Er henvendelsen av interesse tar vi kontakt. 

Fyll inn skjemaet under:

Vennligst fyll ut de påkrevde feltene