Globale nettside

Wintershall har aktivitet over hele verden. Lær mer selskapets strategi, prosjekter og verdier på vår globale nettside.

www.wintershall.com

 

 

Wintershall Norge

Wintershall globalt
Språk:
25.04.2017

Åpnet Wintershalls hovedkontor i StavangerTirsdag ble Wintershall Norges nye hovedkontorbygg i Stavanger offisielt åpnet.

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie sto for snorklipping.

Åpningen av Wintershalls nye hovedkontor viser at den norske kontinentalsokkelen byr på store muligheter, og at Norge er en attraktiv forretningspartner for internasjonale aktører, sa hun til de frammøtte i det nye kontoret i Hinna Park.

Wintershall Norge opplyser i en pressemelding at de deltar i rundt 60 lisenser på den norske kontinentalsokkelen og er operatør for mer enn halvparten.

Vi har blitt en av de viktigste aktørene på den norske kontinentalsokkelen. Det er et resultat vi kan være stolte av, men det er langt fra slutten på historien. Tvert imot. Vi forplikter oss til å kontinuerlig utvikle prosjektene og partnerskapene våre – og til å fortsette investeringene i Norge. Det er et løfte vi står ved: vi er kommet for å bli, sa Martin Bachmann, konserndirektør med ansvar for leting og produksjon i Europa og Midtøsten.

Wintershalls ansatte i Stavanger har tidligere vært fordelt på tre forskjellige bygninger. Med støtte fra morselskapet BASF gikk Wintershall i 2014 inn for å bygge et nytt kontorbygg som kunne huse alle ansatte under ett tak.

Ved å samle alle de ansatte i Stavanger i ett bygg kunne vi være mer effektive og mer produktive. I dag deler vi kunnskap og samarbeider enda tettere enn før. Moderne kommunikasjonsteknologi i det nye bygget gjør at vi også kan samarbeide meget effektivt med kolleger og interessenter i andre deler av verden, sa Bernd Schrimpf, administrerende direktør i Wintershall Norge.offisielt åpnet.

Kilde:  Dagsavisen

Siste nyheter

20.07.2017 Snefrid Nord bygges ut

Gassfunnet Snefrid Nord er besluttet utbygget som en havbunnstilknytning til Aasta Hansteen-feltet. Oppstart er forventet sent i 2019.

16.05.2017 Norsk-tysk energisamarbeid i fokus

Mario Mehren møtte olje- og energiministeren i Berlin / Olje og gass fra Nordsjøen sikrer Europas energiforsyning

08.05.2017 Back to Black

The profits bubble again for the oil multinationals. Even in the Norwegian Sea the branch catapults itself from the crisis. However, the situation remains fragile. An...

02.05.2017 Oljeministeren besøker Wintershall-rigg

Olje og energiminister Terje Søviknes besøker boreoperasjonene på Maria-feltet og annonserer TFO-runder 2017

02.05.2017 Maria foran skjema

Produksjonsstart akselerert til første halvdel av 2018 / Minister Søviknes besøker boreriggen på Mariafeltet